Skip to main content

“Rasmus spurgte mig om vi skulle slå hovederne sammen og danne virksomhed, siden da har vi konstant udviklet os og prøvet grænser af”


Det var en udfordring og et sats at begynde et nyt liv som selvstændig, heldigvis havde vi dengang skolen og den elskelige SU at læne os op ad, men tiderne ændre sig, og nu står jeg og Andrew som færdige Bachelor studenter og skal til at tjene til føden. For at sikre en kontant udvikling har vi prøvet mange forskellige dele af indenfor markedsføring hvor der blandt andet har været tid til Virtual Reality/360 video og drone. Vi elsker at prøve nye grænser af, og det er også et af de vigtigste elementer som Visualize You er grundlagt af.

Drone footage fra en tur ved brabrand stien

Vores første store sats var 360 video. Vi var fuldstændig optaget af denne nye teknologi, hvor man kunne optage 360 graders optagelser, altså hele vejen rundt. Alting bliver vist og seeren skal så vælge hvad han vil se – Vi brugte lang tid på at finde på diverse sjove og interessante måder man kunne bruge denne nye teknologi. Det var dog ikke lige sådan til at producere 360-videoer i start 2015, hvor man skulle bruge 6 stk GoPros og en kamera-rig som kunne holde alle 6 på plads, for at alle vinkler blev dækket. Men…. Det bliver sværere endnu. Det kom i redigering hvor disse 6 GoPros skulle “syes” sammen til ét billede. Det var ikke altid lige nemt eller overskueligt. Vi fik trænet os til vores helt eget virtuelle sykort, som var det 4 klasse vi gik i – man lærer kun ved at prøve kræfter med det. Med erfaringen kom også spændende ideer og tiltag, hvor 360-videoer var omdrejningspunktet.

360 video for Cult Cola

Efter vi havde prøvet at filme 360 video, bevægede vi os længere ud i den genre. Det resulteret i at vi købte os en HTC Vive og bevægede os ud i Virtual Reality. HTC Viven skulle testes – det gjorde vi i bedste stil ved at holde et åbent hus arrangement ved vores kontorhotel Klamsagervej 32. Hvor alle var inviteret til at komme og prøve. Nu har vi haft HTC Vive i snart et år og selvom det er et legetøj, har det også været en investering i ny viden. Vi har brugt mange timer på at prøve og forstå VR-aspektet, og hvordan vi kan producerer 360-materiale som passer ind i Virtual Reality uden man mister fornemmelsen af virkelighed. Vi har også holdt præsentationer omkring Virtual Reality og lånt vores HTC Vive ud til flere virksomheder. Det har netop været en sjov investering – men jeg kan ikke sætte en pris på ny viden – en viden vi nu tager med os og gerne deler ud af.

Åte VR x Visualize You Præsentation

Men det stopper ikke her – Vi har nu investeret i en DJI Mavic Pro – og hvis Virtual Reality betragtes som et legetøj – kaster jeg droner i kategorien “drengedrøm”. Mødet med ny teknologi har altid fascineret os, og dette er absolut ingen undtagelse. Den sidste uges tid har vi brugt mange dage ude i den dejlige danske natur, hvor vi simpelthen bare har fløjet rundt, og øvet os i diverse filmiske manøvre med en drone. “Det er faktisk ikke så nemt som det ser ud” – Dronen er igen et helt nyt aspekt af video produktion, som vi er begyndt at udforske og implementere i vores daglige arbejde. For os handler det om konstant fornyelse, sådan vi ikke sidder fast i gamle vaner og “outdated” metoder. Denne drone er slet ikke det sidste stykke “legetøj” vi køber – Der skal nok komme nye og spændende teknologier vi skal teste ud.

Med den blok af en tekst er det på tide at lukke af her. I morgen er det hverdag – og hverdagen består nu udelukkende af Visualize You for mit vedkommende. Uddannelsen er afsluttet, ikke flere eksamener at skulle tænke på, ikke flere undervisningsgange – Nu går jeg på arbejde med et kæmpe smil på læberne 🙂

– Over and out

// Kenny Rehmeier

Leave a Reply