Skip to main content

Godsbanen i Aarhus er blevet et hub for mange af vores videoer. Godsbanen har noget specielt som man ikke kan finde andre steder. Det er kantet, stort og street!

 

 

Mange kæmpestore events er blevet afholdt ved Godsbanen
Aarhus Art Convention, S.T. Valentin Præsenterer og Inversus Festival for at nævne nogle få. Det slog os da vi kom hjem fra Inversus Festival som blev afholdt på Godsbanen for nyligt, at vi har været hernede rigtig mange gange, og vi vil nu vise jer alt hvad vi har filmet på Godsbanen og hvordan vi har brugt dette kreative hotspot til mange af vores egne projekter.

Men før vi går i gang kan i få lov føle den specielle atmosfære der er ved Godsbanen.
Dette er teaseren for Inversus Festival, som vi skød over en weekend.

Noget helt specielt ved Godsbanen er Institut for (X)

I de gamle fortoldningsbygninger findes Institut for (X), som en del af Godsbanen: Et tidligere jernbaneområde, som nu officielt er tildelt af kommunen til at blive en platform for kultur og erhverv.

Til daglig benyttes området af de individuelle brugere, der både sammen og hver for sig arbejder på deres projekter. Til tider afholder Institut for (X) events hvor hele gaden bliver inviteret, dette var også tilfældet da vi var nede og skyde Aarhus Volume. Igen er der denne specielle unikke atmosfære som vi elsker at være omringet af. Dette er ungdom, kærlighed og mangfoldighed.

Det hele skal ikke handle om mangfoldighed og kærlighed.
Godsbanen er nemlig også street, så street at vi havde ingen problemer med at skyde Yung Nik’s Musikvideo. Stedet har nemlig denne urban og rå vibe, nøjagtig som en ung upcomming rapper. Vi skød en del skud ved Institut for (x) og en del på (toppen) af Godsbanen, som i kan se er det så satans lækkert når solen lige rammer.

Godsbanen bliver også brugt til indendørs arrangementer. Vi har været ude og skyde Aarhus Art Convention 2 år i strej, hvor hele godsbanen bliver transformeret om til en kreativ samlingsplads for tatovører og graffiti artister. Hvert år tilbringer vi en uge i dette miljø og det er så fedt at opleve verdens bedste artister i hvert fag, vi fik den verdens kendte KKADE til at spraymale en af vores jakker med det famøse VY logo 🙂

Den rå hal har en atmosfære af energi og når den bliver fyldt op er det helt unikt.
Til S.T. Valentin Præsenterer gik det fuldstændig ned og hele godsbanen var proppet til en eksplosion af en fest! Når jeg tænker tilbage på den fest var det noget af det mest sindsyge vi nogensinde har oplevet. Videoen skulle meget gerne give jer en lille teaser hvordan det var til denne episke aften.

Vores helt egen Andrew var også hovedskuespiller i vores kort films debut, som vi sendte ind til Sony Short Film Challenge. Selve ideen med videoen var at han gjorde oprør mod de begrænsninger som samfundet har sat sig på ham. Godsbanen var igen et oplagt sted for en rebel som Andrew

Hvilken video er din yndlings?
Tak fordi du læste med - Næste blog kommer om 14 dage