Skip to main content

“En god historier starter altid i nogle mørke lokaler langt ude på natten. Denne lille virksomhed er ingen undtagelse, og den gode historie skrives stadig

Det hele startede i natklubbens lokaler
Rasmus var barchef og Kenny blev ansat som afrydder. Der gik ikke lang tid før vi blev gode venner, og det endte ud med mange byture i nattelivet. Det var en fantastisk tid i vores liv, hvor vi dannede mange gode venskaber. Nattelivet blev erstattet af nattelæsning eftersom Kenny læste Multimedia Design og Rasmus Medievidenskab. Nattelæsningen fortsatte men Rasmus mente der var behov for mere eventyr. Det blev til en god samtale over en kop kaffe og lidt nachos og kort efter kunne vi præsentere et fælles navn; Visualize You. To meget forskellige mennesker kan sammen mange forskellige ting, så der var grobund for en masse arbejde.

Første job

Vores første job for en kunde kom under et skoleprojekt for Rebels Union, hvor Kenny lavede webdesign. Rebels Union skulle ud og lave et photoshoot i Aarhus, hvor Rasmus blev påmonteret et kamera og hurtigt var den første video i hus. Vi var utrolig stolte af resultatet, og vi ville hurtigt ud på nye eventyr med et simpelt DSLR-kamera og et GoPro, for at prøve vores kræfter af.  Videoen kan du se her. Når vi kigger tilbage på det, slap vi faktisk rigtig godt fra det, taget begynderheld i betragtning (Men man skulle gerne kunne se vi har rykket os siden).

Fart på!

Emil fra Rebels Union var rigtig glad for videoen, og vi blev hurtig kastet videre i netværket og producerede gratis materiale, for at opbygge vores netværk og portfolio. Første betalte job var hos Lejstudentervogn.dk, hvor årets vilde studenterkørsel skulle dokumenteres. Ikke et dårligt første job hvis du spørger os. Kenny stod overfor en praktikperiode, hvilket selvfølgelig blev i Visualize You og hvorfor ikke udbygge familien fra start gennem endnu en praktikant, hvilket resulterede i, at vi hev fat i Andrew, som allerede var interesseret i fotografi. Han var helt med på vognen….. Men hvor huser man lige en praktikant hver dag?

Pladsproblemer

Netværket kom i spil igen, og straks var vi placeres på vores nuværende adresse; Klamsagervej 32 (HEY.. Tjek dem ud – så kan vi dele kontor!) Andrew blev oplært i alt hvad vi kendte til, han fulgte med i alt, og sad der hjemme og øvede sig. Han kendte proceduren når vi skulle ud og filme, og han blev bedre for hver gang vi var ude. Et tæt samarbejde med Iron & Ink resulterede i, at vi skulle med til åbningen af nyt studie i London og  filme. Andrew var helt oppe at køre over, at vi skulle til London (ja okay… Det var vi også!!). Det var en fantastisk tur, hvor vi virkelig fik lov at opleve en masse fantastiske ting, hvor vores lille familie blev tættere og vores venskab blev stærkere.

Nye jobs!

Efter vi kom hjem fra London gik det stærkt. Vi fik job ved Aarhus Art Convention, Hornsleth Bar, Bernhardt, Nordea Fonden, Bianco, CULT og mange andre. Vi fik også lavet vores egen lille annonce i Magasinet 32.
Der var lige pludselig rigtig meget at se til + de 6 måneders praktik var gået, og vi skulle vi sige farvel til Andrew. Meeeen… som den hurtige nok har observeret, var det ikke et farvel for good.

 

Flere jobs

Sommeren 2015 var virkelig en travl periode, og det var som om at det ene job altid gav 2 nye (hvilket er super lækkert!). Det begyndte at blive hverdag at møde på kontoret før og efter undervisning (ja.. også nogle gange under). Det var en naturlig ting at mødes dernede til morgenmad og hygge, hvor efter vi ville redigere, planlægge og tilrettelægge vores næste job (Dog er og bliver Kenny og Andrew aldrig morgenmennesker). Bland de mange spændende jobs fik en ekstraordinær spændende opgave, da vi blev henvist til at filme DJ KATO til Skive festival (tak til Duus) – nogle optagelser der skulle bruges til en dokumentar. En fødselsdagsfest for mor blev aflyst, så vi kunne komme af sted med det samme. Det hele resulterede i stedet i en musikvideo efter at have været med KATO på de næste 4 koncerter. En speciel følelse at stå på så store scener med kun et kamera at gemme sig bag.

Sådanne oplevelser giver mod på flere eventyr!

Fortsætter i Part 2